(+45) 39 90 00 31 info@apsund.dk

Træningscenter

AP Sundhedscenter er opbygget af 2 afdelinger. En behandlingsafdeling og en træningsafdeling. I Træningsafdelingen byder vi på det nyeste udstyr indenfor medical fitness.

Derudover tilbyder vi

 • GYM 80
 • Thorax Trainer
 • Funktionel træning med håndvægte, bolde og TRX
 • Cardio udstyr med fladskærme
 • Komplet Pilates Studio med alt nyt indenfor Pilates, reformere, wall-unit mm.

Af holdtræning kan vi byde på bl.a

 • TRX
 • Vejrtrækning
 • Z-Health, en ny træningsform der arbejder med korrekt stilling.
 • Power Pilates hold med cert. instruktører, hvor der trænes på springboards.
 • Forskellige genoptræningshold, Ryg/Nakke, Hofte/Knæ, m.m.

I AP Sundhedscenter er der tæt samarbejde mellem vores klinikdel og træningscenter, således at du har mulighed for at blive vejledt tværfagligt.

Cardiotræning og styrketræning

Benyt vores moderne og veludstyrede træningsfaciliteter med udstyr af højeste kvalitet. Vores Cardio-udstyr indbefatter bla. Løbebånd, X-trainer, Cykel, AMT samt Romaskine. Flere af disse har indbygget TV-skærme. Træningsmaskinerne er de nyeste indenfor Medical Fitness.

Nemt at indstille og bruge, minimerer skadesrisikoen og maksimerer udbyttet!

Derudover har vi frie håndvægte, bolde, TRX, så hele kroppen kan trænes igennem funktionelt.

Øg Deres kondition, styrke og udholdenhed og oplev mere overskud i hverdagen.

Alle instruktører har mange års erfaring, og står parat til at lægge et skræddersyet program til Dem. Derefter vil der blive aftalt opfølgninger, så De altid har en udfordrende og varieret program, som passer til Deres målsætning.

Udover selvtræning tilbyder AP Sundhedscenter også personlig træning til vores medlemmer.

Holdbeskrivelse

Power Pilates
Power Pilates er en helt unik træningsform. Kroppen bliver stærkere, mere smidig og udholdende. Der arbejdes med fjedre som modstand, hvilket kræver stort fokus
Beginner: For begynderen som ingen erfaring har, eller let øvede, som ønsker et langsommere tempo.
Intermediate: Her påkræves kendskab til øvelserne, samt at kunne arbejde i serier.

Sund Ryg II
Dette hold indeholder dynamisk og funktionel rygtræning. Der lægges vægt på at øge styrken, stabiliteten og mobiliteten i og omkring rygsøjlen. Vi træner de små og dybere liggende mave og rygmuskler for at give kroppen de optimale betingelser for at bevare en sund og stærk ryg gennem hele livet. Der trænes både med egen kropsvægt som belastning, samt diverse redskaber såsom, bolde, elastikker, håndvægte og stepbænke.

Sund Ryg I
Dette hold er begynderholdet for ovenstående. Her bliver der taget specielle hensyn til dig og din formåen. Holdet undervises af en fysioterapeut, og der tages til dels højde for individuelle rygproblemer.

Åndedræt i bevægelse
Et hold med øvelser inspireret af yoga, pilates og Z-health. Det er en dynamisk praksis, hvor formålet er at udvikle optimal bevægelighed i kroppens led med fokus på åndedrættet. Det giver styrke til musklerne og opløser spændingstilstande i kroppen. På den måde vil man mindske risikoen for at have smerter, hverdags bevægelser bliver bedre og udbyttet af den fysike træning er højere.

Cirkel Rygtræning
Holdet er bygget op omkring en opvarmning bestående af ledbevægelighed, sving, koordination samt puls. Vi laver cirkeltræning med 6-7 stationer vha TRX, måtteøvelser, physioball og step. Øvelserne får pulsen op og styrker de store muskelgrupper i arme, ben, ryg og mave. Alle øvelser har fokus på inddragelse af rygmuskulaturen. Timen afsluttes med øvelser for stabilitet og balance for at styrke bækken og rygsøjlen. Alle får sved på panden:-)

TRX Stretch
En klasse bestående af Stretch Therapy og TRX Suspension træning. Stretch Therapy foregår ved at holde specifikke stræk i 2 sekunder. De korte stræk gentages 5-10 gange. Dette øger cirkulationen til muskel- og bindevæv, skaber varme i kroppen og styrker de udøvende muskler og skaber bedre mobilitet i led og væv. TRX styrker hele kroppen. Holdet er for dig som gerne vil være mere smidig, funktionel og stærk i hele kroppen.

TRX / Pilates
TRX træning udfordrer dig på din styrke, din koordination og din udholdenhed. Ved hjælp af disse TRX seler træner du med kroppens vægt som modstand. Vi får pulsen op, og arbejder med alle kroppens muskler. Den første halvdel af timen arbejdes med pilates, for at opnå god aktivering af de stabiliserende muskler omkring kropsstammen, så vi er ekstra klar til TRX træningen.

Yoga

Back to Basics
Holdet fokuserer på vejrtrækning, bevægelighed, styrke og balance. Vi skal have vækket alle sanserne igen, for at komme tilbage og være i kroppen. Det bærende element i timen er 100% vejrtrækningen.

Regler vedr. tilmelding, afmelding samt fremmøde for holdtræningen gælder følgende:

 • Man kan maksimalt reservere plads til 8 fremtidige hold
 • Fremmøde til et hold skal senest ske 10 minutter før holdstart, på computeren i receptionen
 • Afmelding til et hold skal senest ske 24 timer før holdstart
 • Ved senere afmelding eller udeblivelse tilskrives gebyrer
 • Hold kan bookes 4 uger frem

Personlig træning

Hvad er personlig træning?
Personlig træning er træning der giver resultater, som er en investering i din krop og øger din livskvalitet. Ved at investere i personlig træning får du målrettet træning skræddersyet til dine unikke ønsker og behov. Træningen er effektiv og giver størst muligt udbytte på kortest tid.

Fordele ved personlig træning:

 • Varigt vægttab
 • Korrekt træningsteknik
 • Stærk og sund ryg
 • Genoptræning efter skader
 • Øget muskelmasse
 • Sundere livsstil
 • Mere energi i hverdagen
 • Hurtigere resultater
 • Øget motivation

Hvor ofte bør en personlig træner benyttes?
Der er intet entydigt svar på dette, da vi alle er forskellige. Det tilrådes at bruge en personlig træner 1 til 2 gange ugentligt. Programmet kan derudover tilrettelægges således, at der også kan trænes på egen hånd i perioder.

Vores instruktører vil hjælpe dig med at opnå dine resultater, arbejde målrettet og få maksimalt udbytte af din træning.

Ønskes mere information kan du rette henvendelse i receptionen eller kontakte os her

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Holdoversigt / holdbooking

Book din tid her.

Priser

Medlemskaber og priser til træningscenter.